Малък обикновен черно Fanny Pack

Малък обикновен черно Fanny Pack

Въведение: Когато сте на бизнес пътуване, колоездене, спорт на открито или пазаруване, големите раници винаги ще създават неудобство. Но без торба, портфейл, мобилен телефон, лична карта и т.н. няма да има къде да сложат. Така че имате нужда от този безопасен, лек и преносим малък обикновен черен пакет.
Чат сега

Информация за продукта

Въведение:

Когато сте на бизнес пътуване, колоездене, спорт на открито или пазаруване, големите раници винаги ще създават неудобство. Но без торба, портфейл, мобилен телефон, лична карта и т.н. няма да има къде да сложат. Така че имате нужда от този безопасен, лек и преносим малък обикновен черен пакет.

Може да се фиксира в талията на торба. Обемът е малък, а формата на опаковката се променя с функционалните изисквания на талията. Наслоеният дизайн ви позволява да зареждате телефона, документите, ключовете и т.н. в различни джобове на отделението, без да се надраскате. Той има практическо действие и намалява налягането на рамото. Може да се използва за пътуване или ежедневие.

Основна информация за малък обикновен черен пакет:

1.) Материал за чанта: Черен полиестер 840D с PVC покритие

2.) Размер на чантата: 33x11x14cm

3.) MOQ: 1000pcs на цвят

4.) Цвят: Може да се договаря преди поръчки

5.) Срок на плащане: Може да преговаря

6.) Информация за опаковката: Гофрирана кутия с поли торба

Характеристика:

Полиестерен материал плюс PVC покритие имат ефект на устойчивост на абразия, устойчивост на налягане и водоустойчив, което може ефективно да защити съдържанието на чантата;

Използването на леки материали ви позволява да се чувствате гъвкави в движенията си, независимо от джобовете си;

Множество мецанинови слоеве ви позволяват да поставите различни малки елементи, които трябва да носите със себе си;

Стилната цип-глава е здрава и лесна за хващане;

Конструкцията е лека и пасва на кръста на човешкото тяло.

Hot Tags: Китай малките обикновени черни фан опаковки доставчици, малки обикновени черни фан опаковка производители, малка обикновена черна фабрика пакет фабрика

Запитване

You Might Also Like