Правилният метод на гърба на гърба:

- May 28, 2018-

Първо, изберете раница с твърдо тяло

Има много стилове на раници на пазара и те са смесени. За да се постигне целта на продажбите, много фирми използват много раници, които обикновено се използват за продажба на професионални раници. Ако купите такава раница, няма значение дали губите пари, ако се чувствате неудобно да я използвате или дори да причините наранявания на гърба, ще загубите. Професионална раница (повече от един литър ще има две (или цяла) сплав или карбонова обратна плоча, за да поддържа цялата раница, ако погледнете раницата без двете задни платна (или задната платка е много мека), това определено не е професионална раница.

Второ, оставете раницата близо до гърба си

Дръжте раницата си близо до гърба си, докато пътувате, което ще ви спести повече усилия. Добрата раница ще има дизайн, поглъщащ потта на гърба, така че не се страхува да се придържа към гърба на раницата.

Трето, затегнете всички ленти

Обърнете внимание на затягането на всички раменни ремъци и джобове на талията преди и по време на марша, за да не се разклаща раницата. Това е важна мярка за намаляване на физическото натоварване. Добра раница, когато затегнете всички ремъци, можете бързо да бягате с раницата си. Обикновената раница не е така.