Четирите основни точки, които трябва да се усвои в закупуване на чанти

- Mar 08, 2018-

Купи една торба да хитрост, виж вътре в мола всички видове торби и заслепени хора, ако сте просто гледам или слушам към ръководството на историята, това е много трудно да се избере да отговарят на техните собствени добър чанта.


Цака, един: избор трябва да се съсредоточи върху детайли

Общо добре известен производител на чанти, над иглата и линия са чист и деликатен, Изрежи е място, на повърхността и междинния слой е обикновено не без шев дупки, ремък съединявам към външния свят ще бъде относително силен; метални аксесоари предприятията при условие ще бъде относително високо, включително ципове и бутоните не са лесни да избледняват, много висококачествени чантата ще приключи до цип дръжка със специален случай, то ще не лесно изложени във въздуха.


Цака две: погледнете кожа и материал

Според вътрешни лица, при определяне на материала на чантата може да бъде натиснат пръстите. Общата естествена кожа ще има фина структура под палеца пресата. По-добро качество, по-добре еластичност и пълнота на кожа. Като общ модел на Козя кожа вълнообразни договореност, дебели и щателен; жълта кожа текстура гъста, нередовни точковиден порите договореност; свинска повърхност е грапава, модела е обикновено група от три разпределение на порите, може да бъде трудно да се меки.  Ако това е не - естествена кожа, тя няма да се появи при пресоване.


Ноу-хау три: калъф според височината на плейъра

Въпреки широко голяма чанта е популярна, но как да избирате в зависимост от височината, ако чантата е прекалено голям или прекалено малък, е вероятно да бъде самостоятелно побеждава, да имат обратния ефект.