Какви са често използвани аксесоари за извършване чанта

- Mar 08, 2018-

1, подплата. Кърпа обикновено се използва като вътрешна облицовка раницата, известен в материала или лигавицата кърпа, по-често срещани разновидности на кърпа кърпа Жакард, тафта, Шу Мей коприна, Taslan, кепър, праскова кожа, жакард плат с повече от.

2, ред. Линията обикновено включва найлон линия и линия на Поли, найлон линия се отнася до найлон текстура линия, има много характеристики, обикновено се използва при шевни и поли линия изглежда като много малки кожа, подобно на прежди от памук, обикновено се използва за knotting.

3. лентата. Лентата е обикновено разделени в два вида, найлон и поли. Найлон има добро качество и мека дръжка, но цената е сравнително висока. Обикновено се използва само висококачествени раница. Поли ремъци е често срещано, и повечето раницата е изтъкан с панделки, поли.

4, цип. Цип е свързващи парче, че държи статии заедно или разделени с непрекъсната верига зъби. Известният ципове са YKK и YBS и висок клас раници обикновено използват YKK ципове. Пакет на добри и лоши и ципа е много голям, ако не на качеството на цип, раницата ще използва много обезпокоителен.

5, ключалката. Раницата е обикновено разделени в ключалката ключалката (наречени страна закопчалка), ден ключалката, стълба ключалката, кука тока, въже ключалката а другият е специална цел закопчалка.

6, пяна гъба. В раницата, водещата роля на пяна, общи PU памук, памук PE. PU гъба е гъба често казваме. Това е много дупки. Той е мек и мек. Той обикновено се използва на мястото, където тялото е близо до потребителя. PE пяна е пластмасова разпенено материал, с много малки мехурчета в средата. Тя може да поддържа една определена форма, обикновено се използва за подкрепа на формата на раницата.