Какви са проблемите, да се обърне внимание при избора на дамска чанта

- Mar 08, 2018-

В чантата женски сънародници никога не прекалено много, дали това е един рамо чанта, раница, чанта или количката, се надява, че отделът има различни стилове. Въпреки, че чантата е на пристъп на дрехи, но това не е един милион, така един повече чанта ще бъде един по-голям избор. Така че какво трябва да обърне внимание на избора на дамска чанта?

1. миризма

Когато избирате дамска чанта, вие трябва да обърнете внимание на миризмата. Ако смятате, че миризмата на чантата е много остър, тогава чантата почти със сигурност ще бъде по-ниско, тъй като добър чанта е обикновено безвкусен или е слаб аромат.


Две. Хардуер

Хардуер е също един от проблемите, които трябва да се обърне внимание при избора на дамски чанти. Блясък на повърхността на торби за добро качество и хардуер е относително дебели и светли, и там е не чеп. Тя е гладка и смазани.


Три. Лепило за главата

Чанта пластмасови главата е кожена каишка или чанта разрез залепени част, този сайт обикновено е относително дебели, така свързване материал лепила обикновено ще изберете внесени, главно малки миризма, цвят ясни и по-екологично приятелски, така че изборът на чанти чанти трябва да обърне внимание на каучук главата част.


Четири, моделиране

Дамски чанти трябва внимание към моделиране на торбички. Добро качество дама чанта също е пълен и стилен, когато те са празни. Това е по-стереоскопичен от некачествени дама чантата.


5.

Материалът на торбичката определя качеството на пакета директно, така че изборът на дамска чанта трябва да се обърне внимание на проблема с материала. Един добър общ торба материал изглежда доста, чувство за деликатни, дебели, и материал и чанта junction гладка е относително схватлив.