Преносими леки оксфордски чанти за обяд

Преносими леки оксфордски чанти за обяд

Въведение: Уморени ли сте от храненето и изхранването в кафенето на фирмата, но храната, която сте донесли със себе си, е напълно охладена по обяд? След това, нашата преносима олекотена чанта за обяд в Оксфорд е точно за вашите нужди. Чанта за обяд го прави ненужно за вас или вашите ...
Чат сега

Информация за продукта

Въведение:

Уморени ли сте от храненето и храненето в кафенето на фирмата, но храната, която донесохте със себе си, е напълно охладена по обяд? След това, нашата преносима олекотена чанта за обяд в Оксфорд е точно за вашите нужди. Чанта за обяд прави ненужно за вас или вашето семейство да понесете щетите, причинени от скъпа и нездравословна храна.

Меката и удобна дръжка го прави лесен за носене. Използва екологично чисти, нетоксични, оксфордни и полиестерни пяни, както и алуминиеви филмови материали. Високото качество на циповете гарантира, че вашата храна е съхранена безопасно. Този устойчив на корозия материал е много лесен за почистване и изисква само изплакване или машинно пране и сушене на въздух. Той е добър помощник за офис работници и студенти.

Основна информация:

Име на продукта Преносими олекотени торби за обед с олекотена форма

Материал

600x300D полиестер + 2мм PE пяна + алуминиево фолио

Размер на чантата

20x20x20cm или персонализирани

цвят

червено, черно, бяло, оранжево, синьо, зелено и т.н.

Отпечатване на лого

коприна, пренос на топлина, ламиниран боп

MOQ

1000pcs

Опаковане

25pcs / opp, 50pcs / ctn или персонализирани

порт

Шанхай

Време за производство

След 45 дни

плащане

T / T, 30% депозит, 70% баланс, платен преди доставката

Характеристика:

Голям капацитет: Можете да поставите два стандартни контейнера за обяд, плодове, напитки и леки закуски в охладителна чанта. Тя е достатъчно голяма, за да ви позволи да носите обяд, напитки и закуски във вашата компания всеки ден.

Прост живот: Стилен дизайн с леко тегло го прави подходящ за всички хора, включително мъже, жени, момичета, момчета и деца.

Високо качество: Bpa е безплатна. Нашата чанта за обяд поддържа храната студена или топла с часове с много издръжлива и водоустойчива оксфордна тъкан и 2мм PE пяна. Можете да се насладите на обяда си.

Hot Tags: Китай преносими леки Оксфорд изолирани чанти за обяд доставчици, преносими леки Оксфорд изолирани чанти за обяд производители, преносими леки Оксфорд изолирани чанта за обяд фабрика

Запитване

You Might Also Like