Добър начин за поддържане на пътна чанта

- Mar 08, 2018-

Преди всеки магазин за кожени изделия трябва да го направи за прочистване на прах. По принцип най-добрият начин да се отървете от кората продукти е да отидем на кортикална поддръжка масло. Практиката е да се избърсване на масло върху чиста памучна кърпа, след това избършете повърхността равномерно и да се избегне размаже масло директно върху повърхността, така че да се избегне увреждане на кожа.

Сезон ще бъдат запазени в чантата, първо чиста кожа чанта да получават и да я тури в чиста хартия или памучна риза, да се придържат към формата на чантата, и след това чантата в мека памучна торба, консервирани в кабинета чанта трябва да избягват неправилно месене и деформация.

Необходимо е да се поддържа вентилация, например, шкафове с ролетни щори са по-добре, и там не са твърде много елементи в кабинета. Естествената мазнина на кожата ще се намалява с течение на времето или прекалено много пъти, така че дори висок клас кожа трябва да се съхраняват за поддръжка.

Ако напитка е преобърне за кожата тя трябва да се подсушават с чиста кърпа или гъба веднага, избърсва с влажна кърпа да изсъхне естествено и не удар сухо с вентилатор. Ако мазнината е замърсена, суха кърпа могат да бъдат почистени и останалата част е почистена от своя естествен загуба или препарат за почистване и не може да се избърсва с вода.

Ако намерени никакви дупки, дрипав и парене, не без пряка ремонт, моля, професионално изпълнение. Мебелите, които няма да съхранявате крайния кожа ще се пръсне в слънцето, което ще предизвика кожата да е суха и бледи.

Повърхността на отлични кожа не могат да избегнат глоба белези, които могат да бъдат намалени от на телесната температура и мазнини. Кожа ще се облян в дъжда, и водата трябва да бъде тампон и изсушава в хладно и хладно място. Сухо или изгарят на слънце.

Преди използването на кожа поддръжка няколко са били прегледани в долната част на кожена чанта или в незабележими място от вътрешната страна и след това се използва във всички кожени елементи без съмнение. Случайно атака кожа бръчки, може да използвате ютия определени температура и вълнен плат Гладене.