Потребителски раница плат избор съвети

- Mar 08, 2018-

Раницата е все по-модерен и се превърна от съществено значение за хората да пътуват в града. Рамото раницата не е само на еманципация на ръцете, но и редки мода един продукт. В днешно време има все повече и повече стилове на рамо торби и персонализирани персонализиране се увеличава непрекъснато. Това е все по-популярни. Големи фирми са избрали персонализирани раници като корпоративен подарък. Въпреки това не е лесно да персонализирате подходяща раница, и често отнема много усилия.

Персонализирайте практично и раница, като се започне с избор на плат. Като основен материал, използван в раницата материята не могат да бъдат пренебрегнати в обичая. Различни тъкани имат различни характеристики, а цените им са различни.  От друга страна две рамото раницата, изработени от различни материи е различен клас и използване. Общо казано тъканта се подбират според стила, използването, бюджет и т. н. Заслужава да се отбележи, че в диапазона на бюджета, по-добре да избере плат, които мислите, че е прав, след всичко, фабриката няма да знаят какъв плат искате по-добре от себе си.


Има много видове платове, раницата. Има десет различни видове тъкани, като например найлонов плат, платно и дъното лепило без никакви материалната база, които могат да се добавят до стотици различни видове плат от Оксфорд до 300 D. Има стотици различни видове тъкани, които идват от 1200D към различна дебелина. Различни тъкат представяне на модела е напълно различна, привидно същия плат тъкат, не е същото като действителния ефект е напълно различен, дори с различен плат цветови ефект ще бъде направен от голям пропуск. Следователно, когато имате раница, ако имате проба чанта, тя следва да бъде предоставена завода, така че фабриката да намерите плат според пробата пакет. Ако не е имало пробата пакет, необходимо е да описват специфичните изисквания на вашия собствен и по-подробно по-добре, за да се намали вероятността за отклонение.