Не купувайте от огледалото за купуване

- Aug 10, 2018-

Някои полети на дълги разстояния помолиха екскурзоводите "Къде има неща, които да купят?" По време на пътуването, всички те не оценяваха природата. Те просто искаха да отделят повече време за пазаруване, купиха куп брандове и се опаковаха като говорители на лого. Китайските туристи са станали "супер герои" в очите на чужденците. Според последните статистически данни, китайските туристи са похарчили до $ 72 милиарда в чужбина през изминалата година! По време на току-що завършените Олимпийски игри в Лондон, разходната мощ на китайските туристи още веднъж шокира света, прекарвайки средно по 203 паунда на седмица, надминавайки ОАЕ туристи, класирала се на първо място в света. Един! Въпреки това, в очите на много чужденци китайските туристи все още се смятат за Логос, които не знаят стила. Когато се втурнем да я купим, можем ли да помислим как да вдигнем вкуса си, когато харчим пари и да спечелим истинското уважение към чужденците?

Китайците няма да купуват

Няма да купувате ефективност

Помолен да напусне самолета

Къде мога да си купя нещо

Тълкуване: От време на време китайската обиколка пътувала до Европа и Съединените щати в самолет с дълги разстояния, който отне повече от 10 часа. Когато самолетът се срещна, те хвърлиха един поглед и попитаха. " Къде има какво да купи? "" Къде да купя известни марки евтини? " Изглежда, че дългата вода в планините е далеч от страна. Това е за пазаруване. Китай винаги е бил състояние на етикет. Въпреки че е обичайно хората да купуват подаръци и да върнат нещата обратно на близки, приятели и колеги, компресираното време на турнето е само за пазаруване и пазаруване. Дали това е нещо, което поставя количката пред коня?

Оръжия: Помислете за пазаруване като разкрасяване

Освен ако не е специална група за пазаруване, ако излезете за пътуване само за пазаруване, може да загубите много забавно пътуване. Когато носим много пари, първо трябва да вземем предвид значимостта на пазаруването. Пазаруването не е и не трябва да бъде единственото вълнение на цялото пътуване. Научете как да използвате пазаруването като декорация за пътуване, стига да сте заинтересовани, не трябва да излизате. Молът може да купува стоките за лична употреба или да ги раздаде. По време на пътуването, особено в европейските страни, е възможно да преминете през малък град. След като минавате през малка улица и навлизате в бутик, ще откриете някои малки подаръци, които имат свои собствени мисли, характеристики и дори истории зад тях. В неочакваното. Следователно, едва след като пазаруването е в позиция на пътуване, можем да имаме мирен и рационален пазарен манталитет. Къде винаги искаш да пазаруваш, може да пропуснеш някой полезен декор.

Няма да купувате ефективност

Пазарувайте с големия поток

Тълкуване: В допълнение към свободното пътуване посетителите трябва да направят свои собствени Raiders, много от групата туристи не правят Raiders. Когато пристигате в чужбина, дори ако имате рядко свободно време, ще следвате само екскурзоводите, местните съпроводки или членовете на групата. Други ще купят това, което следват, и ще пазаруват с големия поток. Те изобщо нямат представа.

Оръжия: направи добра работа в предварително стратегия за пазаруване

Времето извън страната е ограничено. Това е загуба на време да се разхождате с хора. В крайна сметка мненията на други хора могат да се използват само като отправна точка. Те харчат собствени пари и трябва да определят своите планове за пазаруване според собствените си предпочитания. Препоръчваме ви да вършите добра работа в местния магазин, преди да пътувате, за да видите къде могат да бъдат закупени любимите Ви продукти, ако целта е ясна, спестете време и спестете неприятности. Например, ако пазарувате в Лондон, Англия, можете да отидете на Oxford Street или Harrods и други големи универсални магазини, ако искате да купите големи марки. Ако искате да посетите някои магазини, можете да отидете на Портобело Роуд в Лондон, където има почти хиляди магазини за ризи и базари. Много реколта и реколта реколта ризи, които струват само около £ 10.

Няма да купувате ефективност

Само скъпо

Тълкуване: През последните две години обменните курсове на щатския долар, еврото и британския паунд паднаха. В сравнение с пътуванията и пазаруването в чужбина през предходните години, това наистина е много икономически ефективен начин. Съчетани с чантата на китайския народ, те все повече се стремят към преследването на марките. Изкупуването на търговски марки в европейски и американски страни е популярен избор за много хора. При стимулирането на ниски валутни курсове много китайски туристи са на пазар и са хванати в "вид само купуват скъпи, не прав" вид цикъл, ще разгледаме само от гледна точка на цената "тази чанта съм тук, за да купя по-евтино отколкото домашни колко "," Купете по-скъпи ще бъде по-евтино ", винаги се чувстват, че да купуват скъпи стоки, преди да направят повече пари.

Оръжия: започвайки от лични условия

Простата истина е, че тя също е с 30% по-евтина, отколкото в Китай. Купуването на часовник с цена от 100 000 юана е естествено много по-евтино от закупуването на торба от 10 000 юана. Ако обаче мислите само за "евтината сума" от книгата, вместо за истинската нужда и обич, ще си направите "слепи за пазаруване". Разликата в цената между известните марки на европейските и американските държави и местните известни марки е там. Те трябва да се научат да бъдат рационални и не могат да бъдат заслепени от "евтини". Ако купуват само марки, за които не се нуждаят или просто не използват, те могат само да си струват пари. Накратко, все още е необходимо да се пристъпи към индивидуалните нужди, като да стреляте, да не избирате и избирате в магазина, да се колебаете и да губите ценно време за пътуване.

Няма да купувате ефективност

Само разпознаване на лого

Тълкуване: Говорейки за марките, повечето хора в Китай ще знаят очевидните марки като LV, Chanel, Gucci, Prada и други. Някои хора могат да мислят, че излизането с тези лесно разпознаваеми марки е признак на лицето. В някои чуждестранни медии се разкри, че чужденците признават само за LV и за Гучи за мнозина китайски туристи. Това показва, че нашето съзнание за модата е все още относително ограничено и някои хора дори дори не познават името на известна марка. Има хора, които дори гледат на марката и изглеждат, че притежават стоки. Това наистина е неудобно.

Оръжие: Популярна промоция

Така нареченото търговско име е марка, разпознавана от модния кръг за своята история, конотация и дизайн. Тя винаги може да води модната марка. LV, Chanel, Gucci, Prada и други могат да се превърнат в блестяща марка и наистина имат много умения в тази област. Подобряването на стила не е нещо, което може да бъде ефективно за един или два дни. Ако обаче не отделяте време за учене, със сигурност не можете да подобрите вкуса си. Можете да започнете, като направите брандирането си, не само като знаете логото, но и познавате името на квази-марката. Трябва също така да знаете нейната история, произход и вероятно характеристиките на нейния дизайн, така че да може да се разглежда като когнитивна марка. Първата стъпка във вкуса. В допълнение, някои визия трябва да бъдат отпуснати. В модния кръг има повече от няколко марки. Някои луксозни марки не са популярни, като например Hermes, който все повече се запознава с BV, Tod's и т.н., както и горещи марки, които са се увеличили през последните години. Например, Селин, Треньор и дори популярни дизайнерски марки, които са силно уважавани от политическите кръгове и модните кръгове, като например Филип Лам, си заслужава да се замислят. Те винаги могат да обръщат повече внимание на модните медии и да научат повече за тях. Има и бърз и ефективен начин да обърнете внимание на обличането на местните хора по време на пътуването, особено в Париж, Лондон, Милано, Токио и други модни градове. Погледнете роклите на притока на хора на улицата и се научете да ги носите сега. Това, което сега се научава да продава, ще помогне за подобряване на вкуса.

Няма да купувате ефективност

Не гледайте на случая договаряне

Тълкуване: Много китайци обичат да се пазарят, да отидат в чужбина, да се пазарят на базар, да пазаруват в универсални магазини и специализирани магазини, макар че е ясно, че цените на големите универсални магазини и специализираните магазини са сравнително прозрачни. Повече ▼. Някои малки подаръци и малки подаръци. Въпреки че продавачите в европейските държави и САЩ са добре обучени, те учтиво отказват тези недостижими искания. Въпреки това, този подход вероятно ще направи чужденците по-леки, мислейки, че китайските клиенти обичат да бъдат дребни и евтини.

Оръжия: Зачитане на правилата и създаване на цивилизовани клиенти

За да разберете къде да пазарувате в чужбина, можете да се пазарите и където не може да се пазарите, в противен случай, независимо от случая, това наистина е шега. Чуждият труд е относително висок. Много магазини се обслужват в някои магазини. Те трябва само да намерят чиновник. Когато пазарувате в магазина, най-добре е да върнете нещата, които са били върнати на първоначалното място. Не се забърквай. Хората мразят. Освен това, дори ако вече сте изразходвали много пари в магазина, можете също така да изкажете благодарност на другите, след като сте се радвали на службата на чиновниците, или можете да похвалите службата на другия човек, така че лесно да спечелите уважение от другите.