Основните фактори засягащи чанта персонализиране

- Mar 08, 2018-

На първо място се опита на съпричастност като клиент. Когато търсите раница производител да персонализирате раница, най-голяма загриженост е цената на backpacker. Когато тя започва да отидете направо към темата, торбичката за проба ще започне да цитирам. В действителност картина оценка обикновено не е точна. Цената на раницата персонализиране е свързана със структурата на раницата, плат размер, размер и форма, аксесоари, хардуер, сложността на изработката, персонализация количеството и така нататък. Това е трудно да цитирам точната цена само със снимка проба.


Чанта избор прави една извадка от малко количество материал, но като материал трябва да бъде доставчик на склад. Например да купя кожата, доставчикът ще има най-ниската сума, един крак, два крака или един. Когато се прави стоките като проба, ще има излишък материал наляво и след това акции.


По-деликатни раницата е, колкото по-сложна изработка, повече процеси и по-ръчна работа, което ще доведе до по-високи разходи за труд. Високите цени на въвеждат високо качество. Понякога малък брой персонализирани раницата материали и изискванията са много специални, като например цвят или текстура изисквания, както и техните собствени редки хардуер, за увеличаване на трудността на намирането на материали. Късмет, по-малко от половината на покупката е завършен, лош късмет не може да се намери цял ден. Разбира се това е също така да купуват лични бизнес познаване, но това е процес на намиране на материали в отнема много енергия, време и труд.


Броят на раница персонализирани, най-често се пренебрегва от клиента, че редица раницата е стоки от мулти набор от голямо значение. Това не е така, тъй като производителите на раницата са имат изискване за минимално количество, достигне MOQ не стоки. Процесът е сложен, често имат клиенти отвъд въображението, недостатъчен брой партида на MOQ, подготовката на първата обработка връзка не може да бъде завършена. Ако достигнете потребителски номер, потребителски номер повече ситуация, независимо от подготовката, обработката на всички аспекти на вода, която изсече, естествено цената ще бъде значително намален.