Основните принципи на персонализиране раница за лаптоп

- Mar 08, 2018-

За раница, аз чувствам, че без значение как го е избрал, лаптоп чанта е твърде неудобно и твърде много на ръка. Размерът на гърба - тип компютър пакет ще бъде раздразнен, прекалено официална и понякога неприятно. Следователно е необходимо да разберат основните принципи на компютърен пакет.

1. защита на компютъра

Подходящ размер и вътрешна твърда структура, в сравнение с компютъра правилно фиксиран в чантата. В изпълнение на специфични първият е на удар и натиск. Гъба пяна с висока плътност и бавно ребаунд може да бъде по-ефективен срещу сблъсък. Ако дъното на чантата е проектиран с дебели сътресение доказателство слой, той също може да абсорбира силата на удара при падане. В допълнение хидроизолация е също важен производителност на компютъра пакет, преференциално изберете плат с добри водоустойчива изпълнение. Ако са хидроизолация ципове, moistureproof покрития и дори дъжд доказателство покритие, то ще бъде по-удобно в Дъждовни дни.


Две, носят комфорт

Системата на backloading е от решаващо значение за "потребител опит" на компютърен пакет. Тънка презрамка раница ще пусна рамото затрупани под силен натиск, разширяване и сгъстяване дизайн може да освободите вашите пагон, чанта и дръжка дебел получер тип по-удобно захващане. Проектиране на добра backloading система също могат да оптимизират разсейване на топлината и по-нататъшно децентрализация на натиска за тялото.


Три.

Разписката е положително свързано със сложност. Толкова по-добре е, толкова по-добре е. Нуждите на компанията трябва да се определят преди персонализиране изберете най-подходящите компютър пакет с най-добрите стил и функция. Например, за повечето мъжки колеги, компютърна чанта обикновено не само на компютъра, но също така включват други вещи, голямо пространство, мулти стил на дяла по-подходящ; и назад превключвател чанта женската колеги, компактен, лек пакет може да отговори на търсенето на съхранение.


Четири. Трайни

В конвенционални плат качеството и производителността на найлон е отлична. Качеството на найлон се определя от броя на D, 800 Г и 1000 Г. По-висока плътност, повече съпротива на износване и водоустойчив и не пропускащи прах производителността е по-добре. Полиестерен плат също е силен и траен. В допълнение това е да не се пренебрегва, че подробностите на компютъра пакет работа. В аксесоари, ципове и скрепителни елементи за опит и живота. Шевовете на шевовете, особено дръжката на дръжката, трябва да бъдат внимателно разгледани.


Пет, дизайна трябва да изглежда добре

Пакет моделиране шик, но е никога не е далеч от повърхността, достатъчно капацитет, супер мулти слой освен компютъра в много неща могат да бъдат организирани в добро състояние. Тя може да бъде гъвкав, като странична ръкохватка, нося обратно, безплатна промяна на стила, разширен презрамка и др.