Туризъм клас 30 Слаба Backpackers трябва да гледате Бедните съвети за пътуване

- Aug 09, 2018-

Когато става дума за туризъм, много хора смятат, че те са луксът на процъфтяващо семейство. всъщност не. Туризмът не е патент за богати хора. Туризмът може да постигне качество и вкус под предпоставката за спестяване. Икономиите са във всяка подробност на живота. Има и знания за управление на богатството в туризма и можете да спестите много пари с няколко съвета.

Row:

1. Извънсезонното пътуване е основата за спестяване на пари.

2. Разумен маршрут дизайн, по-малко повтарящи се пътища, освен много пари.

3. При наемане на автомобил първо говорете с водача. Ако искате да носите други пътници по средата, цената ще бъде по-евтина.

4, не лети с влак. Понякога влакът може да спести повече пари, отколкото кола. Ако имате билет за влак, ако имате не-климатизиран автомобил, можете да си купите билет за не-климатизиран автомобил. Това може да спести половината от парите, но, разбира се, състоянието ще бъде по-лошо. Купете още няколко обаждания, преди да купите билет, и сключете сделка по телефона.

5. Вземете автобуси в града.

6. Когато питате за такси или нает автомобил, ако водачът е местоназначението, което искате да отидете, ако е така, можете да го използвате по-евтино. Защото, така или иначе, той в крайна сметка ще се върне. Ако се натъкнете на кола с чанта на друг човек, можете да имате повече място за насрещно предлагане. Тъй като средният шофьор ще брои връщането на пари като еднопосочен човек, това означава, че някой вече ви е помогнал да излезете от петрола.

7, за избор на транспортни маршрути, понякога не вземат директен автомобил, трансфер може да спести много пари. Основните моменти от този метод са: (1) правилното преминаване; (2) комбинация от множество видове транспорт; (3) погледнете картите повече, погледнете линиите на железопътната операция и линиите на магистралите и използвайте мозъка им.

На живо:

8, настаняване първо погледнете в стаята, а след това сделка.

9, ако е самотен човек, при липса на единична стая, не искат да живеят с непознат, не е нужно да опакова цялата стая. Можете да поискате от хотела да Ви уреди да организирате стаята си в други стаи.

10. Ако живеете в хотел без топла вода, можете да спестите пари, като се къпете навън.

11. Получаването на автобуса извън автогарата понякога е по-евтино, отколкото да стигнете до гарата. Но не е задължително. Освен това можете да се пазарите в автобуса наполовина.

12. След като влакът се ускори, има много влакове, които могат да бъдат изпратени вечер и са подходящи за самопомощно пътуване. Останете една нощ във влака и пристигате в дестинацията си сутринта. Таксата "две в едно" за такси за паркиране е наистина преврат, за да спестите пари.

13. Ако пристигнете сутрин, не отивайте веднага в квартирата си, тъй като много стаи все още не са проверени. И като пренасяте пакет за лоша сделка, можете първо да си вземете торба на гарата, да играете, да играете, докато гледате, че няма подходящ хотел, за да видите къщата привечер, контра-оферта. И ако няма никой, който да остане в този момент, можете да останете на по-ниска цена.

Яжте:

14. Когато ядете местни специалитети като морски дарове, можете да ги купите на пазара на едро на морски дарове или на пазара на фермери, а след това можете да получите обработката на ресторанта. Първо обаче трябва да разберете общата цена за преработка на ресторанта. Ако ядете нискокачествени морски дарове, това не е необходимо.

15. Когато ядете, попитайте дали салфетките се нуждаят от пари. За да заредите, можете да използвате салфетки вместо салфетки.

16, самотният пътник иска да спести пари, за да яде и да яде, но северната храна обикновено е по-голяма. Можете да предложите цена за вас и да оставите ресторанта да ви даде теглото на вашата цена. Това спестява пари, без да се губи. Разбира се, действителната единична цена ще бъде по-висока.

за покупка:

17, повече договаряне, независимо от храна, жилища, транспорт и натиск върху цената на покупката. Понякога изглежда, че места, които не могат да бъдат договаряни, все още могат да бъдат предлагани на борда.

18. Не пазарувайте в присъствието на туристическа група.

19. Не пребивавайте в агенция, ръководена от посредник, защото той трябва да изплати приспадането си по-скъпо.

20. Дори ако цената е евтина, не казвайте " това нещо е наистина евтино " по време на консумацията, в противен случай ще получите по-скъпи цени, когато консумирате други неща.

Други:

21. Когато посетителите от богатите райони консумират, не казвайте откъде идват. Това е така, защото туристическите доставчици са склонни да налагат такси в зависимост от богатството на района, от който идвате.

22, 2-4 души са най-икономични.

23, някои места, за да видите за себе си, не може да види какво известната, особено древната архитектура, но моля, ръководство екскурзовод трябва да плати лекция такса. Как да се направи? Туристическият екип със сигурност ще има обиколка с екскурзовод. Можете да бъдете наблюдател. Ако се страхувате да следвате екип, ще се чувствате неудобно. Можете да слушате обяснението на този човек и да слушате следващия човек. След като слушате въведенията на различни места, преминете отново турнето.

24. Можете да получите билет за свободно време на мястото, където резервирате билета си. Можете също да получите безплатна карта (макар и просто) в звезден хотел, можете да спестите пари за закупуване на карта.

25, най-добре е да донесете по-малка чаша, за да спестите закупуването на напитки, пари за минерална вода. След като напитката приключи, можете да използвате водата на мястото, където ядете, за да я напълните. Стаята за рехабилитация обикновено има безплатна вряла вода, където можете да използвате и своя чаша, за да донесете вода.

26. Ако сте студент, трябва да донесете студентска лична карта. Има студентски билети за много атракции и можете да спестите много пари. Ако е завършил студент, най-добре е да се заемат сертификат за висше образование, тъй като много местни дипломирани студенти не могат да бъдат наполовина гласове.

27, носят национална IC карта с общо предназначение, се обадете на удобството, избягвайте да бъдете заклани. Разбира се, сега има 3 цента обществени телефони, които са по-евтини от карти IC. В този случай вместо това можете да използвате IC карти.

28. При настаняване, попитайте дали в пакета не е включена закуска. Ако е така, използвайте телефона в стаята. Ако не е свободен, не използвайте телефона в стаята, защото той обикновено е по-скъп от най-скъпата.

29, преди заминаването на повече в интернет, за да видите Похитителите, някои от подробните Похитители ще изброяват цените на потреблението навсякъде, така че да не се страхуват да се клане.

30. Когато транзитирате голям и среден град като цяло, можете да изберете център за бани като място, където да пренощувате вечер, а също така да извършите обличане на уморено пътуване, особено в трите североизточни провинции, столици, и центрове за къпане. Лично мислете, че, особено в Чанчун, това е добър избор, ако останете сами за една нощ в стаята за почивка на центъра на банята. Няма нужда да харчите пари без къпане, а торбичките се съхраняват на специални места.