Каква е разликата между алпинизма чантата и чанта за носене

- Mar 08, 2018-

Днес пътуването е една от живота на хората, както и пътувания, пътни чанти са необходими инструменти. Изборът на чанти също е различен за различните пътни канали, защото всеки вид багаж има своя собствена функционален дизайн, като алпинизъм чанта за открит алпинизъм, езда раница за открито езда.  Каква е разликата между алпинизма чантата и чанта за носене през този багаж чанта?


Алпинизъм чантата обикновено има размера на размера. Размерът на голяма алпинизъм чантата е между 50-80 литра, а малката е 20-35 литра. На основните алпинизъм торбички се използват главно за транспортиране на алпинизма материали в процеса на алпинизма и малките обикновено се използват за високи възвишения или в горната част на връх. И специални алпинизъм пакет да се справят с екстремни околната среда, общите условия за ползване на човека природни кривата дизайн, материал ще изберете една много силна водоустойчива и износоустойчив плат.


На чанта, която опаковка е като планинско катерене, размер и чанта и торба са сходни и е положителна и изчерпателна чрез цип отваряне, много лесно да вземете елементи, но чанта и чантата е различно, не като чанта чанта като че от върха на БКП ckage ще покрие елементи в чантата. Малки видове пътни чанти са много много, изберете да обърне внимание на удобството на системата, не обръщат внимание на външните.


Алпинизъм торби и торбички от това, което различни? В действителност освен функционалното проектиране, чанта за алпинизъм и пътуване чанта е много подобна, но чантата е по-подходяща за някои прости упражнения, може да осигури функцията на зареждане страна на стоките е достатъчно, но цената, функционален дизайн на чантата е по-скъпи от катерене Хил. Ако искате да закупите багаж и чанти, любов свободен чанти препоръчвам катерене торби, защото на алпинизма торба може да бъде пътна чанта, и чанта не е алпинизъм чанта.