Какъв вид на плат се използва за персонализиране на талията чанта

- Mar 08, 2018-

1. естествена кожа на плат на кръста

Кожени чанти са много стриктни по външен вид и текстура. Те са много стриктни в технологиите и материалите. Избор на кожени чанти е символ на статус. Ако те са подаръци, цената е много висока. Така обичай кожа талията често се дава на висши ръководители, първа класа клиенти, както и номер като цяло не е много, така че цената е още по-високи.


2. найлон, използвани в тъканта на кръста

Стената е бариерата на истински дом или градина и материални кръста найлон чанта е най-твърди стена на нашата торбичка "кърпа свят", той е силен, носене, трайни и цената е частична. Общо казано, найлон могат да бъдат класифицирани като глоба найлон, найлон и найлон а дръжката е меко и удобно. На външен вид е повече бизнес. Но найлон усещането е фините вдлъбнати и изпъкнали облик и външния вид е по-небрежно. Всички те са персонализирани според изискванията на дружеството за талията пакет.


3. платно плат

Платното е всеки да може да управлява мода, свеж и изискан, може също да платно джобовете на цветни фантазия, то повече не е преследване на качеството, но торба платно дизайн, дизайн по-уникална стойност ще бъде по-висока. Ако направите торба платно кръста като промоционален подарък, това е не само евтин, но също така силна аудитория. Въпреки това ако искате да получите добри резултати, трябва да направите персонализирани талията чанта персонализиране за производителя за персонализиране на талията.