Какъв вид на материала е добър в пътна чанта

- Mar 08, 2018-

Аз вярвам, че много пътувания като хора, малка чанта за пътуване, решаване много проблеми заради оборудване, за да вземе това, което. Пътувам чували са свободни от познати места, или нещата или пътуване, или в природата, наслаждавайки се на слънце и дъжд, така че те могат да бъдат заредени с всичко, което те искат да носят наоколо, така че те могат да се превозват лесно. Следващото нещо, което да кажа е за материала на пътна чанта. Какво е добър материал за пътна чанта?


Пътна чанта може да бъде разделена на три материали:

1, PU кожа материал

PU кожа принадлежи на изкуствени тъкани, по-ниски цени, по-добър вода съпротива, но бедни износоустойчивост. Материалът на кутията, въпреки че изглежда престижна, не е достатъчно силна и обикновено undurable.


2, Оксфорд плат материал

Оксфорд плат е подобна на найлон, който е плат материал. Този материал е силна и удобен за носене, но Оксфорд плат материал чанта е обикновено тежки, и стила му е лесно да се покаже.


3 материал от телешка

Кравешката е един вид на животинска кожа, която е най-скъпо, но съотношението цена е ниска. Този вид на материала е с висока стойност, но това не е добър в непромокаем, бедни на износоустойчивост и лесно да бъде повреден.


По отношение на материята са необходими следните точки:

1 плътността на материята е малък и светлина.

2, материята е износоустойчив, и сила и издръжливост са високи.

3, водоустойчив материал.

Пакет за пътуване може да се раздели в случайни туристически пакет и бизнес пътуване чанта според различни приложни околната среда. На свободното време пътна чанта може да изберете цвят и вкус според предпочитанията си рокля и изборът на вкус. Изберете подходящия размер на пакети за пътуване ще донесе много удобство, туристически пакет поради неговата специална употреба, относително висок капацитет изисквания, трябва да изберете светлина и устойчивостта на плат като основния материал, не е лесно да изтощава и намаляване на тежестта на пътуване на потребителите.