Повторно използваема нетъкана пазарска чанта за хранителни стоки

Повторно използваема нетъкана пазарска чанта за хранителни стоки

1.) Употреба: Супермаркет пазаруване употреба 2.) Основно тяло Материал: Висококачествени 210D полиестер 3.) Размер на чанта: под вашите изискват 4.) MOQ: 1000 бр. За цвят 5.) Размер на чанта: под вашите изискват FITS В YOUR POCKET- Нашите торбички за многократна употреба са оборудвани със собствена квадратна торбичка, с компактен и ...
Чат сега

Информация за продукта

1.) Употреба: Супермаркет за пазаруване

2.) Основно тяло Материал: Висококачествен 210D полиестер

3.) Размер на чантата: По ваше желание

4.) MOQ: 1000 бр. На цвят

5.) Размер на чантата: По ваше желание

Нашите торбички за многократна употреба са оборудвани със собствена квадратна торбичка, като компактните и леки характеристики позволяват да бъдат поставени в джоб или портфейл, много преносимо удобство.

Когато случайно ги замърсихте с плодов сок, супа, кал и др., Не ги изхвърлете. Можете да поставите преносима торба в пералнята си, за да почистите и да продължите да използвате, препоръчвайте лек препарат и оставете да изсъхне.

Това е един от начините да намалите въглеродния си отпечатък. Изкупените и повторно използваеми торби, намалете въглеродните емисии в ежедневието си отсега нататък. Тя трябва да е част от колекцията на чувалите на всички. Лесно е да се съхранява - той влиза и излиза от собствената си торба.

светлинният материал няма да увеличи теглото на вашето хранилище. Дръжките са широки и меки, така че няма да почувствате болка, когато носите торба с тежки предмети с лека тъкан.


Hot Tags: многократна употреба тъкани нетъкан хранителни стоки чанта, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, насипни, ниска цена, безплатна проба

Запитване

You Might Also Like