Пакетни чанти за памучна кърпа за многократна употреба

Пакетни чанти за памучна кърпа за многократна употреба

Въведение: Бялата памучна чанта за многократна употреба е екологична чанта, която е малка, удобна и издръжлива. Най-голямата полза е, че има възможност за повторна употреба. по този начин се намалява използването на найлонови торбички в по-голяма степен. Памучните торбички са популярни в международен план ...
Чат сега

Информация за продукта

Въведение:

Бялата памучна чанта за многократна употреба е екологична чанта, която е малка, удобна и издръжлива. Най-голямата полза е, че има възможност за повторна употреба. по този начин се намалява използването на найлонови торбички в по-голяма степен. Памучни торбички са международно популярни екологични чанти. Памукът е направен от естествен памук и повечето от тях рядко са боядисани.

Тази чанта за пазаруване е разградима и няма замърсяване на околната среда. Неговата твърдост е много по-висока от тази на нетъканите тъкани, а фините й линии имат добър печатащ ефект, който е по-силен от нетъканите тъкани. Тъканта е мека и лесна за сгъване и носене. По-лесно се почиства от нетъкания плат.

Основна информация:

1.) Име на продукта: бели памучни чанти за многократна употреба

2.) Материал за чанта: памук

3.) Размер на чантата: По желание на клиента

4.) MOQ: 1000pcs на цвят

5.) Оригинал: Qidong City

6.) Морско пристанище: Шанхайско пристанище

7.) Цена: FOB, CIF, CNF

Характеристика:

1. Топлинно съпротивление:

По принцип, памучните тъкани, които използваме, са отлични при топлинна устойчивост. Когато е под 110 ° C, това ще предизвика изтичане на вода върху тъканта и няма да повреди влакната заедно.

2, Почистване:

Суровите памучни влакна, които използваме, са естествени влакна. Основният му компонент е целулозата. Разбира се, има няколко восъчни вещества, азотни вещества и пектин и има силна почистваща сила.

3. Хигроскопичност:

Еко чантата от памучен суров материал има отлична хигроскопичност и абсорбира влагата от заобикалящата атмосфера, така че докосва човешката кожа и кара хората да се чувстват меки и не схванати.

4. Опазване на околната среда:

Той може да бъде използван многократно и този материал е чисто естествен и не замърсяващ и няма да причини увреждане на човешкото тяло.

Hot Tags: Китай бели многократна употреба памучен плат плат чанти доставчици, бяла многократна употреба памучен плат плат чанти производители, бяла многократна употреба памучна тъкан пазаруване торби фабрика \ t

Запитване

You Might Also Like